Are oare Moldova patrimoniu? Evident că DA. Despre locurile neobișnuite ale țării noastre, despre, spre exemplu, o piatră găsită în ograda unei biserici din sec. XIV, pe care sunt inscripționate cuvinte care acum sunt decodificate de mai mulți experți din Republica Moldova și România, povestește într-un interviu pentru emisiunea “Călătorii cu Gust” jurnalista Angela Gavriliuc Balan.

Astăzi, 1 decembrie, emisiune de la postul public de televiziune “MOLDOVA 1” – “Moldova de Patrimoniu” împlinește un an de zile. Ce eroi se regăsesc în acest spațoiu televizat sau ce destinații locale poți vedea aici, afli de la invitata mea, Angela Gavriliuc Balan.

De asemenea, în cadrul emisiunii “Călătorii cu Gust” aflați pe ce dată va fi inaugurat Târgul de Crăciun din centrul Chișinăului și cum prunele umplute miez de nucă au ajuns să fie oficial specialitatea tradițională la noi. Nu pierdeți și rubrica “MESAJE CU GUST” – acolo unde Tatiana Budeci și Olesea Jigău, moldovence din Austria ne povestesc despre reprezentarea Republicii Moldova la un Festival Internațional al Carității. 

Comentarii