Te invităm și azi să fii turist la tine acasă, aici, în Moldova noastră mică, dar cu o inimă atât de mare. Zăbovim prin regiunea Orheiului Vechi. Mai exact, facem un popas la trei pensiuni care cu siguranță, după ce veți urmări episodul din „Turist în Moldova” vă veți îndrăgosti de aceste locații și veți reveni ori de câte ori veți avea ocazia.

Vorbim despre Valea Stâncii, Hanul Ancuței și Eco Resort Butuceni. O dată ce ați călcat pragul acestor pensiuni, să știți că pe lângă odihna și relaxarea asigurată puteți persoanl să vă implicați la pregătirea plăcintelor la tigaie, să scoateți apă din fântâna cu cumpănă, să participați la obiceiul de a scoate pâine din cuptor, etc.

Mai multe detalii vedeți în episodul video de mai jos de pe pagina de facebook: Moldova Travel:

Ori accesați acest episod de pe canalul de youtube:

Pensiunile Valea Stâncii, Hanul Ancuței și Eco Resort Butuceni au fost dotate cu suportul proiectului Economic Development, Governance and Enterprise Growth Project și USAID Moldova .

Acum nu vă rămâne decât să dați un share acestui episod cu invitația de #hailamineacasă pentru prietenii, rudele care vizitează în curând Moldova și vor trăi experiența turismului rural.

#HaiLaMineAcasa #țarămicăinimămare #beourguest

Comentarii