Proiectul „Turist în Moldova” a ajuns la final. A apărut cel de-al șaptelea episod video cu aventuri frumoase prin localitățile acestei palme de pâmânt. Astfel, în aceste imagini veți vedea o retrospectivă a celor mai interesante momente din întreaga călătorie prin intermediului „Turist în Moldova”, dar și vom vizita împreună alte trei destinații importante, care sperăm că le veți include în harta turistică personală a voastră.

Prin intermediul acestui vlog turistic ați putut fi turiști în propria țară, ați descoperit oamenii și locurile care fac Moldova să fie cu adevărat o „țară mică cu inimă mare și experiențe turistice autentice”. 

Am mers pe la gazdele a 20 de unități de acomodare, care au fost beneficiare ale programului de granturi implementat de Economic Development, Governance and Enterprise Growth Project și USAID Moldova, prin Activitatea de Susținere a Competitivității în Industria Ușoară și cea a Turismului.

Astăzi, în ultima ediție vom trece pe la:

Conacul Mierii , Micleușeni

RusticArt, Clișova Nouă

Hanul lui Hanganu , Lalova

O adevărată experiență și în aceste trei locații de excepție: cunoștință cu procesul de prelucrare a mierii, de țesere a covoarelor și tainele creării scoarțelor tradiționale românești, iar la ultima destinație mergem să admirăm Nistrul.

Ori accesați acest episod de pe canalul de youtube:

Pensiunile Conacul Mierii din Micleușeni, RusticArt de la Clișova Nouă și Hanul lui Hanganu din Lalova au fost dotate cu suportul proiectului Economic Development, Governance and Enterprise Growth Project și USAID Moldova.

Acum nu vă rămâne decât să dați un share acestui episod cu invitația de #hailamineacasă pentru prietenii, rudele care vizitează în curând Moldova și vor trăi experiența turismului rural.

#HaiLaMineAcasa #țarămicăinimămare #beourguest

Comentarii