În contextul pandemiei, city-break-urile în orașe europene și vacanțele la plajă nu mai sunt o opțiune sigură în această vară. De aceea poți alege să profiți de timpul petrecut acasă și să redescoperi locurile pitorești mai puțin explorate din țara noastră. Moldova Agroindbank este partener general al proiectului „Redescoperă Moldova”, inițiat de maratonistul Iulian Bercu, pentru a promova turismul intern. Astfel, cu LiberCard poți vizita acum atracțiile turistice partenere din toată țara, dar să le achiți mai târziu, în câteva rate, fără a-ți epuiza portofelul și fără costuri suplimentare.

Iubește Moldova și redescoperă libertatea, explorând locuri pline de tradiții și experiențe autentice! Iată câteva locuri în care trebuie să ajungi neapărat în această vară:

Eco Resort Butuceni

Îți dorești să te bucuri de atmosfera caselor tradiționale cu lăicere, covoare și lejancă, dar în același timp să ai toate comoditățile moderne? Alege Complexul hotelier Eco Resort Butuceni, amplasat în zona Orheiului Vechi. Acesta te cucerește instant cu priveliștea fascinantă a râului Răut, dar și cu experiența autentică a traiului la sat. Curtea este amenajată în stil rustic, cu laițe, scrâncioburi și foișoare, iar restaurantul îți oferă șansa să te delectezi cu gastronomia locală. De asemenea, aici te poți bucura de activități în aer liber atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Château Purcari

În cazul în care vrei să savurezi unele dintre cele mai apreciate vinuri autohtone, dar și să te bucuri de atmosfera podgoriilor, atunci nu trebuie să ratezi un sejur la Complexul turistic „Purcari”. Pe lângă vinurile fascinante, combinate cu delicii culinare, aici ai parte și de peisaje care-ți taie respirația. Complexul este situat în apropierea râului Nistru și a Mării Negre, iar pe teritoriu are 2 lacuri pe care te poți plimba cu barca sau pescui. De asemenea, aici te poți familiariza cu procesul de producere a vinului și descoperi secretele diferitelor soiuri de struguri, din care sunt create cunoscutele licori bahice.

SkyLand

Evadează din orașul zgomotos într-un loc unde domină trilurile păsărilor, murmurul izvorului și foșnetul pădurii. Camping & Resort „Sky Land”, situat în satul Hrușova, raionul Criuleni, într-o zonă forestieră liniștită, îți oferă o atmosferă relaxantă și confortabilă. Aici te poți bucura alături de întreaga familie de bucate delicioase în aer liber și activități distractive pentru copii. De asemenea, poți face drumeții pe potecile din preajmă, reîncărcându-te cu energia naturii. Dar și poți practica diverse activități sportive pentru o odihnă activă și revigorantă.

La Costești

În cazul în care nu ai mult timp de pierdut pe drum, poți să te refugiezi la doar 20 km de capitală, într-o zonă verde, în preajma unui lac cu o vedere fascinantă la apus și răsărit. Complexul turistic Costești îți oferă posibilitatea să petreci un weekend alături de familie într-un spațiu bine amenajat, cu foișoare, terase, restaurant și unități de cazare. Aici îți vor fi servite bucate tradiționale din pește, chiar în fața lacului. Totodată, poți vizita „Casa lui Ion Creangă” sau te poți refugia sub „cușma lui Guguță” pentru a citi în aer liber.

„Redescoperă Moldova” şi susține turismul intern, vizitând locurile din țara noastră! Cu LiberCard este simplu să te bucuri chiar acum de un sejur relaxat, dar să-l achiți treptat, în câteva rate fixe și egale, fără niciun leu în plus.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi cardul gratuit pe libercard.md sau la Moldova Agroindbank. Soliciți o singură data cardul de cumpărături, validezi limita de credit și poți petrece timpul liber fără griji. Mai mult, ai totul sub control chiar pe telefonul tău, în aplicația specială MAIBank, care te ține la curent cu banii disponibili, cumpărăturile făcute și ratele care trebuie achitate. Descoperă rețeaua completă de parteneri pe libercard.md.

Savurează. Creează. Iubește – împreună cu LiberCard!

Comentarii