Se anunță COD VERDE pentru trei weekend-uri la rând din luna august la târgurile „Cămara Fest”. Zeci de producători locali își vor etala cele mai frumoase și gustoase produse demne să fie pe masa fiecărui consumator din Republica Moldova, ci nu doar. Iarmaraocele „Cămara Fest” din 5-6 august, 12-13 august și 19-20 august se vor desfășura în Parcul Alunelul din sectorul Buiucani al Capitalei.

Fiecare ce va veni la târgurile „Cămara Fest” din aceste weekend-uri vor descoperi o varietate de fructe de vară dulci și proaspete precum caise, mure, zmeură și, nu în ultimul rând, struguri delicioși și aromați, aduse cu drag de micii producători locali.

De asemenea, nelipsite vor fi vinurile excepționale de la crame mici, veți avea posibilitatea să descoperiți brânzeturi și cașcavaluri speciale și să savurați o multitudine de alte bunătăți autentice. Fiecare produs este rezultatul muncii și pasiunii producătorilor noștri locali, susțin organizatorii târgului.

Târgul este organizat de EUROCIVIS – Asociația femeilor din agricultura și turismul Republicii Moldova.

Calatoriicugust.com este partener media al târgurilor „Cămara Fest”. Urmăriți paginile noastre de facebook și instagram și veți afla mai multe detalii de la iarmaroc.

P.S.: „Ajută-ți ȚARA, cumpără LOCAL”: Susține producătorii autohtoni și promovează calitatea „made in Moldova”. Mai multe citești mai jos:

Comentarii