Astăzi îți propun să facem un scurt tur într-o destinație care mereu te așteaptă: fie în zilele lucrătoare ale săptămânii, în weekend-uri sau chiar de sărbători. Porbabil, mulți dintre voi cunoașteți această locație, dar mi-am dorit și eu să punctez câteva lucruri despre Zăvoiul Nistrului.

Zăvoiul Nistrului

Cu siguranță, acest Eco Village rămâne în topul preferințelor multor din cei care au venit pentru o zi sau au fost cazați pentru ceva timp. Avantajul că la „Zăvoiul Nistrului” poți veni în orice anotimp, doar că trebuie să suni din timp pentru a putea beneficia de serviciile pensiunii.

Așadar, îți dau câteva coordonate despre amplasare:

„Zăvoiul Nistrului” se află în satul Egoreni, raionul Soroca, Republica Moldova. Mai exact, se află chiar la ieșirea din orașul Soroca. De la Chișinău ar trebuie să faci în jur de 160 de km. Drumul este destul de bun, o porțiune a intrat în reparație, așa că atunci când te decizi să mergi înspre acolo, neapărat va fi și gata.

Pe teritoriul la „Zăvoiul Nistrului” găsești căsuțe, care sunt poziționate în două linii, piscină, care funcționează doar pe timp de vară, teren de joacă pentru copii, saună, restaurantul principal și parcare. De menționat că, dacă vă cazați în căsuțele din prima linie care sunt cu vedere spre Nistru, aveți și loc special pentru pregătirea frigăruiului.

Cum am zis și mai sus, trebuie să suni la ei și să rezervezi căsuța care „îți face din ochi”. Atenție și la prețuri: sunt căsuțe de 1500 de lei și de 2000 de lei pentru 24 de ore, cu mic dejun inclus (aici mă refer la cafea sau ceai cu un croissant gustos).

Pe lângă toate comoditățile pe care ți le oferă „Zăvoiul Nistrului”, aici găsești și locul ideal pentru a te detașa de grijile cotidianului și contempla în liniștea pe care mereu natura ți-o pregătește.

Comentarii