Să-ți cunoști propria țară este un imperativ al timpurilor pe care le trăim. Tocmai de aceea, orice colț al Moldovei trebuie explorat și mereu de revenit la el atunci când avem nevoie de stări de bine și de relaxare. Azi, te îndemn să facem un scurt popas în sudul Republicii Moldova – cunoscut prin peisajele sale mirifice și oameni de omenie.

Proiectul „Turist în Moldova” a ajuns la 184 km depărate de Chișinău, la sudul Moldovei, unde se află pensiunea Casa Bunicului din Pașcani și Eco Village Valeni din… Văleni.

Aflați din acest episod cum e să transformi casa bunicilor într-una pentru oaspeții Moldovei și nu doar. De ce lucrurile de altădată merită a fi salvate și de fiecare dată când intri într-o Casă Mare emoțiile te învăluie?

Mai multe detalii aflați în video de pe pagina de facebook: Moldova Travel:

Ori accesați acest episod de pe canalul de youtube:

Pensiunile Casa Bunicului din Pașcani și Eco Village Valeni au fost dotate cu suportul proiectului Economic Development, Governance and Enterprise Growth Project și USAID Moldova .

Acum nu vă rămâne decât să dați un share acestui episod cu invitația de #hailamineacasă pentru prietenii, rudele care vizitează în curând Moldova și vor trăi experiența turismului rural.

#HaiLaMineAcasa #țarămicăinimămare #beourguest

Comentarii