Senzații tari și emoții la maximum – asta îți garantează explorarea Valea Bistriței. Dacă ajungi aici, neapărat trebuie să optezi pentru rafting – un gen de sport foarte apreciat de către iubitorii de aventură și trăiri dintre cele mai palpitante, oferind o experiență unică pe râurile înspumate de munte.

O tură de rafting pe râul Bistrița îți rezervă provocări distractive și, în același timp, memorabile. Astfel, chiar și cetățenii Republicii Moldova sunt așteptați la Valea Bistriței pentru a petrece timpul frumos și relaxant. Pot veni singuri sau cu gașca de prieteni.

Rafting pe Valea Bistriței

Rafting pe Valea Bistriței

Sunt puse la dispoziție diverse ambarcațiuni gonflabile și caiace, sub îndrumarea unor pasionați și dedicați acestui sport.

Rafting pe Valea Bistriței

Odată ajunși la Valea Bistriței descoperiți un alt potențial turistic care transpun peisaje frumoase și apă ușor de navigat. Veți vedea flora sălbatică spectaculoasă, o vale superbă cu o pădure ce formează un cadru natural perfect pentru relaxarea cu prietenii și familia. Astfel, muntele, apa și aventura este formula perfectă de a explora Valea Bistriței.

Rafting pe Valea Bistriței
Rafting pe Valea Bistriței
Rafting pe Valea Bistriței

Mai mult, la dispoziția fiecăruia sunt puse 2 trasee stabilite de 10 și 22 de km, echipament complet, foto-video și chef de distracție. Nu vă rămâne decât să optați pentru rafting pe Valea Bistriței.

Pentru detalii contactați echipa raftingvaleabistritei.ro, care vă așteaptă să vă ghideze și să vă asigure relaxarea de care aveți nevoie.

Comentarii