Lavandomania din acest an face popas și la intrarea în localitatea Cimișeni – locul unde îți fură privirea o pepinieră de levănțică, ce se întinde pe o suprafață de un hectar și jumătate. Plantația se află la al doilea an și este crescută de Cristian Cupcic – un tânăr care din crescutul levănțicii a făcut un adevărat hobby. 

La ai săi 27 de ani, Cristi, inginer în construcție, s-a apucat să-și dezvolte pasiunea față de lavandă. O pasiune care spune el necesită muncă 24 de ore din 24 de ore. Chiar și așa este mulțumit de rezultatul pe care îl vede atunci când strânge roada sau lumea se înghesuie la lanul lui de lavandă să-și facă fotografii.

Cristi mai spune că odată cu pandemia de coronavirus pepiniera lui de levănțică se bucură de multă atenție din partea oamenilor care vor să fie în trend cu sezonul și „să invadeze” rețelele de socializare cu cele mai reuștie fotografii din acest lan.

Din acest weekend în pepiniera de lavandă a lui Cristi Cupcic vor apărea și diverse decorațiuni – momente speciale dedicate, în exclusivitate, vizitatorilor. Mai mult decât atât, în acest lan de levănțică puteți organiza și picnicuri de excepție sau să veniți cu animalele voastre de companie. Fiecare are loc sub soarele care strălucește deaspura pepinierei lui Cristi Cupcic.

Cei care vor să ajungă la acest lan de levănțică pot să-și noteze traseul: Chișinău-Budești-Bălțata-Cimișeni. Pepeniera mov se vede de la distanță și este amplasată chiar la poalele pădurii localității Cimișeni. Intrarea în câmpul de levănțică este de doar 50 de lei și poți sta cât îți cere inima și memoria telefonului.

Anul viitor, lanul de levănțică a lui Cristi Cupcic se va extinde pe o suprafață de aproximativ 5 hectare. Până atunci, sunteți așteptați să savurați atmosfera și imaginea unui răsărit sau apus al zilei contopit cu accente de culoare mov oferite de lavanda de Cimișeni.

Comentarii