Zilele de 15 și 16 iulie se anunță a fi pline cu bunătăți. Toată lumea este invitată la „Cămara Fest”, care în acest weekend va avea loc pe aleea bulevardului Mircea cel Bătrân intersecție cu strada Petru Zadnipru.

Zeci de producători locali vor veni să-și etaleze pe tarabe produsele „made in Moldova” crescute și realizate cu multă migală și dragoste față de tot ceea ce este autentinc și dorința lor de a vă întoarce acasă cu desaga plină cu marfă autohtonă.

foto: calatoriicugust.com

Solicitate de cumpărători, pentru că e sezonul lor, sunt murele, zmeura, caisele, afinile, dar și multe alte pomușoare și vor fi printre produsele prezente la târg. Nelipsiți vor fi și vinificatorii mici care deja și-au pregătit stocurile cu diverse licori ale lui Bachus ce așteaptă să satisfacă aroma și gustul fiecărui vizitator.

foto: calatoriicugust.com

Veți descoperi brânzeturi și cașcavaluri speciale, mezeluri dintre cele mai alese și preparate cu multă trudă. De asemenea, „Cămara Fest” din acest weekend va găzdui și producători de uleiuri esențiale, îmbărăcminte, dar și cei de pâine artizanală.

foto: calatoriicugust.com
foto: calatoriicugust.com

Sunteți așteptați să „vă faceți plinul” cu bunătăți locale și astfel contribuim la sprijinirea comunității producătorilor autohtoni.

foto: calatoriicugust.com

Calatoriicugust.com este partener media al târgurilor „Cămara Fest”. Urmăriți paginile noastre de facebook și instagram și veți afla mai multe detalii de la iarmaroc.

Comentarii