Ultimul weekend din această vară, zilele de 26-27 august, este plin cu bunătăți de la „Cămara Fest”. Târgul se va desfășura în parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani al Capitalei. Și de această dată zeci de producători locali vor veni cu oferte pentru toate gusturile.

Puteți să pregătiți desaga și să o umpleți cu produse care mai de care: de la fructe de sezon, cum ar fi struguri, mere, zmeură, caise sau mure, până la vinuri alese de la microvinăriile din Republica Moldova. Mai mult, aceste licori ale lui Bachus pot fi asezonate cu brânzeturi și cașcavaluri made in Moldova, pe care tot le găsiți la târgurile „Cămara Fest”.

Vă îndemnăm să veniți la iarmarocul „Cămara Fest” din acest weekend, 26 și 27 august, care se va desfășura pe esplanada Parcului „Alunelul” din sectorul Buicuani al Capitalei. Târgul este organizat de EUROCIVIS – Asociația femeilor din agricultura și turismul Republicii Moldova.

Calatoriicugust.com este partener media al târgurilor „Cămara Fest”. Urmăriți paginile noastre de facebook și instagram și veți afla mai multe detalii de la iarmaroc.

Comentarii