Ultima lună de toamnă se anunță a fi una extrem de bogată la „Cămara Fest”. Târgul produselor locale se va desfășura în următoarele două weekenduri – 11/12 noiembrie și 25/26 noiembrie. Evenimentul, tradițional, va avea loc pe esplanda Parcului „Alunelul” din sectorul Buiucani al Capitalei.

Potrivit Dianei Crudu, organizatoarea iarmarocului, la „Cămara Fest” vor fi prezenți 80 de producători.

Diana Crudu, organizatoare: „Vom avea produse numai bune de pus în „Cămara” sau congelator: cătină, ultimele legume autohtone, dar și murăturele, uleiuri din semințe presate la rece, în plus pomi fructiferi și puieți de arbuști. Nelipsită vă fi pâinea fără drojdii pe maia naturală și cea cu semințe de cânepă și in. Din fructele autohtone vor fi în abundență struguri, mere, pere, prune.”

Mai mult, Diana a declarat pentru calatoriicugust.com că târgurile „Cămara Fest” rămân locul în care micul produc[tor autohton poate aduce el însuși fără intermediere cele mai bune produse crescute cu multă grijă.

Târgul este organizat de EUROCIVIS – Asociația femeilor din agricultura și turismul Republicii Moldova.

Calatoriicugust.com este partener media al târgurilor „Cămara Fest”. Urmăriți paginile noastre de facebook și instagram și veți afla mai multe detalii de la iarmaroc.

P.S.: „Ajută-ți ȚARA, cumpără LOCAL”: Susține producătorii autohtoni și promovează calitatea „made in Moldova”. Mai multe citești mai jos:

Comentarii