„Prima legătură pe care trebuie să o avem ca destinaţie turistică, trebuie să fie cu fraţii şi surorile noastre de dincolo de Prut. Noi cu voi şi voi cu noi. Este extrem de important acest lucru. Dacă nu reuşim să ne promovăm între noi, atunci nu ne putem gândi la turişti japonezi, turişti australieni sau la turişti americani.” Este mesajul ferm transmis de către Corina Martin, preşedinta Federaţiei Asociaţiilor de Promovarea Turistică din România, pentru calatoriicugust.com.

În cazul în care nu trecem testul acesta împreună, la care încă mai avem de muncit pentru a ne vizita între noi mult mai mult şi mult mai consistent, atunci rămânem restanţieri. Mai este de părere Corina Martin.

Cum turismul românesc iese din impas, care sunt streategiile autorităţilor pentru a da o mână de ajutor agenţiilor de turism din România şi cum pot fi construite „punţi turistice” între cele maluri ale Prutului. La aceste întrebări, dar şi alte aspecte ale dezvoltării industriei turismului post COVID-19, aflaţi din „Interviul cu Gust” de mai jos:

Comentarii